Občina Dobrovnik
Dobronak Község

Politika zasebnosti / Adatvédelmi szabályzat

Spletno mesto E-obcina.si (in podrejeno dobrovnik.si ter dobrovnik.e-obcina.si) - v nadaljevanju spletno mesto E-občina shranjuje nekatere vaše osebne podatke katere bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Posredovani osebni podatki so namenjeni za:
  • E-obveščanje (SMS in E-pošta)
  • avtentikacijo ter prijavo uporabnikov v sistem
  • obdelavo elektronskih vlog (obrazcev) ter prijav pobud in nepravilnosti
Pridobljene podatke bo ponudnik oz. uporabnik storitve uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem pridobil oziroma jih bo predal na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

To spletno mesto lahko zbira določene podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), prek katerega dostopate do interneta, datum in ura dostopa, strani, ki jih obiščete na tem spletnem mestu, in internetni naslov, neposredno s katerega ste prišli na to spletno mesto.

Ponudnik lahko vaše podatke razkrije, če jo to zakonsko določeno, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za:
  • skladnost z zakonskimi odredbami ali sodnimi postopki
  • zaščito in varovanje pravic ali lastnine ponudnika ali ponudnikovih spletnih mest
  • ukrepanje v nujnih okoliščinah za zaščito osebne varnosti zaposlenih ponudnika ali posrednikov, uporabnikov ali javnosti.
Ponudnik storitev se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varoval podatke in pri tem postopal v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Varovanje zbirke osebnih podatkov

Vsi podatki se hranijo pri zunanjih izvajalcih, podjetju Amis d.o.o. v podatkovnem centru v Mariboru ter pri podjetju MIcrosoft (cloud). V primeru obeh zunanjih izvajalcev za varnost skrbi ekipa strokovno usposobljenega kadra, ki zagotavlja največjo možno varnost podatkov.

Piškotki

Kako in zakaj uporabljamo piškotke, si lahko preberete v Pravilniku o piškotkih.

Zahteva za izbris osebnih podatkov

Kot uporabnik imate pravico kadarkoli zahtevati, da upravljavec osebnih podatkov vaše osebne podatke izbriše iz zbirk osebnih podatkov. V kolikor boste to želeli, nam to sporočite v pisni obliki na naš e-poštni naslov info@e-obcina.si ali preko priporočene pošte.

Spremembe politike zasebnosti

Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb kateregakoli dela politike zasebnosti brez predhodnega obvestila. Spremenjena politika zasebnosti prične veljati z dnem objave na spletnih straneh spletnega mesta.

Veljavnost politike zasebnosti

Ta različica politike zasebnosti velja od 11.02.2016.

Sigmateh d.o.o., Maribor


Az E-obcina.si honlap (és az alárendelt dobrovnik.si valamint a dobrovnik.e-obcina.si) - a továbbiakban: E-občina honlap elmenti a felhasználó egyes személyes adatait, amelyeket a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel (ZVOP-1) összhangban fogjuk kezelni.

A közvetített személyes adatok az alábbiakra vannak szánva:
  • E-értesítés (SMS és e-mail)
  • hitelesítés és a felhasználók bejelentkezése a rendszerbe
  • elektronikus beadványok (nyomtatványok), kezdeményezések és szabálytalanságok feldolgozása
A megszerzett adatokat a szolgáltató illetve a szolgáltatás felhasználója csak arra a célra fogja használni vagy nyilvánosságra hozni, amelyre az Ön beleegyezését kapta, illetve a Szlovén Köztársaság hivatalos hatósága kérésére adja át.

Ez a weboldal gyűjtheti az Ön látogatására vonatkozó bizonyos adatatokat, mint például az internetes szolgáltató nevét és IP-címét (Internet Protocol), amelyen keresztül csatlakozik a világhálóhoz, a honlapra való csatlakozás dátumát és idejét, és az adott oldalra való kattintás előtt látott oldal címét.

A szolgáltató az Ön adatait feltárhatja, ha azt jogszabály írja elő, vagy amennyiben az a jóhiszemű meggyőződése, hogy az ilyen intézkedés szükséges:
  • mert összhangban van a törvényekkel vagy bírósági eljárásokkal
  • mert óvja és védi a szolgáltató vagy a szolgáltató honlapjának jogait és tulajdonát
  • sürgős körülmények miatti intézkedés esetén, amely a szolgáltató alkalmazottjainak vagy közvetítőjének, felhasználójának vagy a nyilvánosság személyes biztonságát szavatolja.
A szolgáltató vállalja, hogy gondosan és a törvénnyel összhangban gondoskodik az adatok védelméről és a személyes adatok védelméről szóló törvénnyel összhangban fog eljárni.

A személyes adatok gyűjteményének védelme

Külső kivitelezőknél kerülnek tárolásra az összes adatok, az Amis d.o.o vállalat adatközpontjában Mariborban, és a Microsoft (cloud). Mindkét külső kivitelező esetében a biztonságról szakmailag jól képzett csapat gondoskodik, amely szavatolja a maximális adatbiztonságot.

Cookie-k (sütik)

Hogyan és miért használjuk a cookie-kat, kérjük, olvassa el a Cookie-król szóló szabályzatot.

Személyes adatok törlésére vonatkozó kérelem

Felhasználóként bármikor jogában áll követelni, hogy a személyes adatok gondnoka törölje ki a személyes adatait a személyes adatbázisokból. Amennyiben ezt szeretné, akkor írásban jelezze akaratát az info@e-obcina.si e-mail címre vagy ajánlott levélben.

Adatvédelmi politika változása

A szolgáltató fenntartja az adatvédelmi politika változtatásának a jogát, előzetes értesítés nélkül. A módosított adatvédelmi politika a honlapon való közzététel napján lép hatályba.

Adatvédelmi politika érvényessége

Az adatvédelmi politika jelen változata 2016.02.11-étől érvényes.

Sigmateh d.o.o., Maribor

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?